Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.
Snaps by Bruno
Food photography is de perfecte ‘mix & match’ van mijn 2 grootste passies: fotografie en food. De drive voor fotografie groeide van een hobby uit tot een opleiding aan de Luca School of Arts (Narafi) in Brussel, waarna ik mijn ontdekkingstocht vervolgde bij fotografen en fotostudio’s in Parijs, Londen, Antwerpen en Brussel.
Vervolgens mondde deze passie uit in de oprichting van een eigen fotostudio, oorspronkelijk in het centrum van Brugge en vandaag in Oostkamp - Ruddervoorde.
Mijn passie voor food kreeg ik van thuis uit mee, extra gekruid met een culinaire opleiding aan de Hotelschool Spermalie in Brugge en later bekroond met de titel van “Beste Hobbykok van Vlaanderen” uitgereikt door Weekend Knack.
In 2017 werd ik vereerd met de Foodprint Culinary Photo Award.
De foto kwam spontaan tot stand dankzij het mooie licht en de juiste sfeer.