Snaps by Bruno

Food photography is de perfecte ‘mix & match’ van mijn 2 grootste passies: fotografie en food. De drive voor fotografie groeide van een hobby uit tot een opleiding aan de Luca School of Arts (Narafi) in Brussel, waarna ik mijn ontdekkingstocht vervolgde bij fotografen en fotostudio’s in Parijs, Londen, Antwerpen en Brussel.
Vervolgens mondde deze passie uit in de oprichting van een eigen fotostudio, oorspronkelijk in het centrum van Brugge en vandaag in Oostkamp - Ruddervoorde.

Mijn passie voor food kreeg ik van thuis uit mee, extra gekruid met een culinaire opleiding aan de Hotelschool Spermalie in Brugge en later bekroond met de titel van “Beste Hobbykok van Vlaanderen” uitgereikt door Weekend Knack.

In 2017 werd ik vereerd met de Foodprint Culinary Photo Award.
De foto kwam spontaan tot stand dankzij het mooie licht en de juiste sfeer.

Bites by Mirose

De eerste contacten met food kwam er in het groentenverwerkend bedrijf van mijn ouders in Ardooie. Reeds op jonge leeftijd was praten over kwaliteit en smaken van groenten een dagelijkse gewoonte. Proeven en koken speelden dus al snel een rol in mijn leven.

Experimenteren in de keuken is mijn passie. Het bedenken van recepten is voor mij een spannende uitdaging. Creativiteit en originaliteit staan helemaal bovenaan.
Door de jaren heen heb ik zelf tijd noch moeite gespaard om mijn kooktalenten te verfijnen. Niet alleen het gerecht op het bord maar ook de sfeer rond de tafel mogen aangenaam en verfijnd zijn. De kookstudio bestaat uit kennis, techniek en ervaring. De kookstudio lééft.
Bereiden van vers en gezond eten is primair; rijke geuren, lekkere smaken en, eigenzinnige combinaties.

Na een 10 jarige ervaring als docent gastronomie op Syntra en een kookstudio/huiskamerrestaurant in Leuven hebben we besloten twee sterke krachten,  twee niches, samen te bundelen om zo onze klanten perfect te kunnen dienen.

De kookstudio is echt een fijne plaats om er te vertoeven. Van bij de start of tijdens de shopping voor een gerecht of menu ben ik gedreven om te geven én te weten... zo blijven dagelijks bijstuderen en het werken met nieuwe keukentechnieken mij motiveren.

Bruno & Mirose