Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord met de cookies Liever niet.

Snaps by Bruno

NIEUW!  WORKSHOP FOODPHOTGRAPHY & STYLING

Op zoek naar een manier om gerechten te shooten, zodat je er meteen zin in krijgt?
Volg onze workshop beeldmarketing en appetite appeal.
Wat kan je verwachten?
-Briefing shooting
-Uitzoeken juiste props en backdrops
-Styling, compositie en kleur
-Camera standpunten
-Opbouwen van de set
-Omgaan met dag- en studiolicht
-Tips & tricks
Programma
09u30: aanvang
10u00: aan de slag
12u00: lunch
17u00: afsluiten
Locatie
Snaps & Bites - Terluchtestraat 8 - 8020 Oostkamp
Voor wie?
-Enthousiaste foodies
-Bloggers
-Instagram gebruikers
-iedereen die zijn communicatie wil verfijnen met beeldmateriaal
Praktisch
-Prijs: 300€ per deelnemer (ex btw)
-Inclusief: lunch, koffie/thee, gebruik materiaal en props
-Max 8 personen
-datum: 07/11/2024
Inschrijven
-Stuur een e-mail naar info@snapsandbites.be
-Duidelijke vermelding van naam/familienaam en telefoonnummer
-Na ontvangst van je e-mail ontvang je een bevestiging.
-Je inchrijving is pas geldig na overschrijving op het rekeningnummer dat je in bevestigingsmail ontvangt.
-Tot 10 dagen voor aanvang kan je kosteloos annuleren.
VERLEG JE GRENZEN IN FOODPHOTOGRAPHY EN STYLING, EN SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN


Foodphotography is de perfecte ‘mix & match’ van mijn 2 grootste passies: fotografie en food. De drive voor fotografie groeide van een hobby uit tot een opleiding aan de Luca School of Arts (Narafi) in Brussel, waarna ik mijn ontdekkingstocht vervolgde bij fotografen en fotostudio’s in Parijs, Londen, Antwerpen en Brussel.
Vervolgens mondde deze passie uit in de oprichting van een eigen fotostudio, oorspronkelijk in het centrum van Brugge en vandaag in Oostkamp - Ruddervoorde.

Mijn passie voor food kreeg ik van thuis uit mee, extra gekruid met een culinaire opleiding aan de Hotelschool Spermalie in Brugge en later bekroond met de titel van “Beste Hobbykok van Vlaanderen” uitgereikt door Weekend Knack.

In 2017 werd ik vereerd met de Foodprint Culinary Photo Award.
De foto kwam spontaan tot stand dankzij het mooie licht en de juiste sfeer.

Bites by Mirose

De eerste contacten met food kwam er in het groentenverwerkend bedrijf van mijn ouders in Ardooie. Reeds op jonge leeftijd was praten over kwaliteit en smaken van groenten een dagelijkse gewoonte. Proeven en koken speelden dus al snel een rol in mijn leven.

Experimenteren in de keuken is mijn passie. Het bedenken van recepten is voor mij een spannende uitdaging. Creativiteit en originaliteit staan helemaal bovenaan.
Door de jaren heen heb ik zelf tijd noch moeite gespaard om mijn kooktalenten te verfijnen. Niet alleen het gerecht op het bord maar ook de sfeer rond de tafel mogen aangenaam en verfijnd zijn. De kookstudio bestaat uit kennis, techniek en ervaring. De kookstudio lééft.
Bereiden van vers en gezond eten is primair; rijke geuren, lekkere smaken en, eigenzinnige combinaties.

Na een 10 jarige ervaring als docent gastronomie op Syntra en een kookstudio/huiskamerrestaurant in Leuven hebben we besloten twee sterke krachten,  twee niches, samen te bundelen om zo onze klanten perfect te kunnen dienen.

De kookstudio is echt een fijne plaats om er te vertoeven. Van bij de start of tijdens de shopping voor een gerecht of menu ben ik gedreven om te geven én te weten... zo blijven dagelijks bijstuderen en het werken met nieuwe keukentechnieken mij motiveren.

Bruno & Mirose